Litt om Pandoras Closet AS

Historien bak, fortid og nåtid

Vi bryr oss om hva vi selger, og at du som kunde skal bli fornøyd med produktene du kjøper.

Pandoras Closet ble startet som en ren netthandel i August 2005. Hjemme i stuen vår hadde vi varelager fra 3 leverandører, og det fylte seg sakte men sikkert opp. I Desember 2006 åpnet vi butikk i Tønsberg sentrum i bygården kjent som "Smuget", hvor vi delte lokale sammen med en annen erotisk butikk.

Nesten ett år senere flyttet vi til lokalet vi har i dag, i Håkon Gamlesgate 2 vis a vis Farmanstredet handlesenter. Vi har i dag et titalls leverandører, og vi vokser stadig. Vi vokser sakte, og det er det som er riktig for oss.

Vår visjon har i snart 10 år vært å kunne tilby våre kunder varer av høy kvalitet, og som er sikre for deg som forbruker. Vi ønsker at kundene våre skal komme tilbake for å kjøpe noe nytt, og ikke kjøpe det samme produkt fordi det gikk i stykker. Vi tenker kvalitet forran kvantitet, og vi liker å kunne ha en god magefølelse ovenfor kunden vår når handelen er over.

Derfor vil vi forsikre deg som kunde om at våre produkter er originale, det er merkevarer fra kjente aktører, og ikke minst at vi som jobber hos Pandoras Closet har skaffet oss kunnskap om produktet.

  • Kvalitetsprodukter
  • Topp kundeservice
  • Prøv, se og ta på, i butikken vår i Tønsberg

Vårt team

cms-img

Innehaver og daglig leder - Hilde Elin

Med over 10 års erfaring med salg av fetish -og erotiske artikler vet Hilde hva som er god kvalitet og hvilke varer hun skal ta med seg hjem fra varemesser og produsenter.

Sitater fra kunder

Helt fantastisk butikk for oss som liker det lille ekstra, å jentene som jobber der er helt unikt skjønne.

Sunniva

Fantastisk butikk, flotte folk og godt utvalg

Carina