Arkiv

Siste innlegg

Vi venter fremdeles på varene våre fra Sinvention, og vi har ventet veldig lenge. Dessverre er ikke dette første gang...
Hilde Elin Åmås
Vi kjører vår første blogkonkurranse på den nye webshopen, og håper du har lyst til å bli med. Reglene er ganske...
Hilde Elin Åmås
Endelig kan vi blåse i hornet, og ønske både gamle og nye kunder hjertelig velkommen til vår nye webshop. I tillegg...
Hilde Elin Åmås

Siste kommentarer

gurms@hotmail.no
Ønsker å vinne.Har likt og delt .
Apr 24, 2015 Guro Margrethe skjold
jeg vil så gjerne vinne
Jeg vil veldig gjerne vinne. Ønsker mer teeze 28 :-D De var døds fine! Sort og gull er nydelige farger!!
Apr 22, 2015 isabele
str farge
39. Rød
Apr 17, 2015 inger
Apr 12 2015

Velkommen til nye Pandoras Closet

Hilde Elin Åmås Webshop

Endelig kan vi blåse i hornet, og ønske både gamle og nye kunder hjertelig velkommen til vår nye webshop. I tillegg til et lekkert design, og en forhåpentligvis enkel og oversiktlig layout, har vi satt oss noen høye mål både for kundeservice, og i form av produkter. 

Vi skal etterstrebe å gi dere de produktene dere vil ha. Vi vil jobbe mot stadig lavere leveringstider, og samtidig å kunne tilby dere nyheter hver uke. 

I forbindelse med åpning av den nye webshoppen, ønsker vi å gi de 20 første kundene en kickback på 10% av handlebeløpet sitt. Dvs, er du en av de 20 første som handler i vår nye webshop, så gir vi deg et gavekort på et beløp tilsvarende 10% av det du handlet for. Dette kan du benytte ved din neste handel, eller innen 6 mnd :) 

Vi håper på et videre flott samarbeid, vekst og festligheter. Vår webshop går jo som ei klokke fra starten av, men skulle du merke noe som ikke føles helt greit, så setter vi veldig pris på dette. 

Stikk gjerne innom og sjekk bloggen vår ofte. Det vil nok dukke opp både spesialtilbud og konkurranser i tide og utide :)

Mvh

Oss i Pandoras Closet

Kommentarer (0)

Ingen kommentar

Legg til kommentar