Kategorier

Kjoler Det er 8 produkter.

2 399,00 kr
Ønsker du å forføre din kjære? Eventuelt bli forført? Denne kjolen er tettsittende, og har glidlås hele veien opp. Man kan velge å ha glidlåsene helt igjen, eller ha den litt oppe. Kløften vil titte frem uansett :)
2 399,00 kr
Sexy skinnkjole med små kikkhull foran, som viser en liten flik av hud. Skjørtet i kjolen har litt utsving, og den er justerbar i nakke, med glidlås bak.
599,00 kr
Vi er litt usikre på om denne kan kalles kjole. En slags kimono er det nok heller. Iallefall så er denne i velur, og har lærdetaljer. Denne kommer i One Size
Lagervare
1 699,00 kr
Denne kjolen er rett og slett bare SEXY. Den har åpen snøring hele veien bak, og tynne elastiske korsett spiler nedover. Den har også snøring foran både oppe og nede, men ikke fult like heftig som snøringen bak. Kjolen kommer med avtagbare strømpeholdere.
2 299,00 kr
Her har vi enda en sexy godbit. Denne kjolen har hemper 3 steder på forsiden og har åpen snøring hele veien bak. Spilene i kjolen gjør at man vil få en korsett feeling, og for de over 180cm kan denne kjolen fint brukes som et korsett. Kjolen kommer også med avtagbare strømpeholdere.
799,00 kr
Fra den fantastiske kolleksjonen "Kitten" finner vi blandt andre denne flotte kjolen i skinn imitasjon. Dette er noe av det beste vi har sett av imitasjon.   En utrolig lekker kjole uten stropper med flate studs som dekorasjon. Kjolen er foret med rød sateng.
1 199,00 kr
Lekker og frekk kjole i perforert leatherette (skinnimitasjon)
Lagervare
1 199,00 kr
Flørtete og rå kjole i perforert leatherette (skinnimitasjon)
Lagervare
Viser 1 - 8 av rodukter