Kategorier

Catsuits Det er 8 produkter.

3 399,00 kr
En snerten Catsuit i 0,4mm latex. Catsuiten er figursydd, og passer dermed utmerket til den med litt hoft. Passer også utmerket med kontastfarget tilbehør som korsett, hansker eller sko.
3 399,00 kr
En lekker catsuit i 0,4mm tykk limt latex som har glidlås i skrittet samt til bryst. Catsuiten passer suverent med tilbehør som korsett, sko, hansker eller diverse i kontrastfarger.
2 799,00 kr
En lekker Catsuit i 0,4mm latex. Catsuiten har glidlås i skrittet og er støpt med limte forsterkninger. Catsuiten har 3/4 lange ben, og stopper dermed i underkant av kneet. Denne catsuiten er unisex, og passer til begge kjønn. Man kan også velge mellom flere lekre farger. Ps: harnesset på bildene følger ikke med. Blå= Metallic blå
2 599,00 kr
Råsexy catsuit uten ermer med lekker korsettaktig detaljer i rød kontrastfarge på overdelen. Glidelåsen går fra front til bak og oppover på ryggen så den er ekstra enkel å komme seg inn og ut av... selvom vi vil påstå at når den først er på så vil du nok ikke ta den av igjen med det første...
3 449,00 kr
Denne catsuiten er bare til å dø for! semigjennomsiktig hele veien med unntakk av de forsterkede "sømmene" som er helt sorte.. overlater akkurat passe til fantasien. Toveis glidelås. Oser virkelig av sex og stil!
1 249,00 kr
Body med lang glidelås som gjør denne enkel å ta på, og enklere å ta av!Laget av formet latex i 0,44mm tykkelse, fremhever den feminine formen perfekt. Anbefales med et par lekre lårhøye støvler og et par lange hansker som prikken over i'en.
1 349,00 kr
En supersexy latexbody som virkelig tar pusten fra deg! Den støpte latexen fremhever kurvene dine, og snøringen i fronten lar deg vise mye hud uten å røpe alle hemmeligheter. Ser virkelig fantastisk ut med et par lårhøye strømper i latex og lange frekke hansker
2 899,00 kr
Vår absolutt råeste latexbody. Her er det mye detaljer og plagget har et røfft uttrykk. Glidelåsen går fra navelen opp til halsen, enkelt å velge hvor mye hud man vil vise. Armene er dekorert med snøringe hele veien fra skulder til håndledd og kanten rundt benene er dekorert med runde flate nagler.
Viser 1 - 8 av rodukter