Kategorier

Undertøy Det er 28 produkter.

per side
1 499,00 kr
En skikkelig dominakjole med strømpeholdere. Glidelås foran og krysstropper over bysten    
699,00 kr
Skinnende blanke cuper med krysstropper foran for et frekt design og flatterende løft, ett \"må ha\" i enhver latexgarderobe!
629,00 kr
Delicat balconette-BH. Sorte cups med spiler dekorert med babyrosa rysjer som fremhever bysten. Festes bak med en spenne, stroppene er justerbare.    
799,00 kr
Poser som en pin-up i denne lekre 50talls inspirerte strømpeholderen i deilig sort latex med kontrastdetaljer i babyrosa. På baksiden er det et lite parti med korsettsnøring nederst som gir et lite glimt av rumpen under plagget. Supersexy!4 stk strømpeholdere.    
899,00 kr
Snu hoder og sett begjær i brann med denne råe hofteholderen i sort latex med metallspenner og glidelås. Denne ser fantastisk ut med alle type strømper, vi anbefaler latexstrømper for en ekstra sexy fetishlook    
1 249,00 kr
Body med lang glidelås som gjør denne enkel å ta på, og enklere å ta av!Laget av formet latex i 0,44mm tykkelse, fremhever den feminine formen perfekt. Anbefales med et par lekre lårhøye støvler og et par lange hansker som prikken over i'en.
1 349,00 kr
En supersexy latexbody som virkelig tar pusten fra deg! Den støpte latexen fremhever kurvene dine, og snøringen i fronten lar deg vise mye hud uten å røpe alle hemmeligheter. Ser virkelig fantastisk ut med et par lårhøye strømper i latex og lange frekke hansker
829,00 kr
Vakkert, bredt latexbelte med metallklyper. Perfekt til dine sexy latexstrømper. Kombiner gjerne med en forførerisk latexbh og et par lange hansker.
1 349,00 kr
Supersexy BH i balconetteutforming, limt latex i 1mm tykkelse. Kneppes igjen på ryggen.Husk å oppgi hvilke to farger du ønsker i kommentarfeltet på din ordre (eks: Hovedfarge - rød, kontrastfarge - sort)
489,00 kr
Helt enkle latextruser i klassisk snitt, velg mellom flere lekre farger.  
599,00 kr
Latextruse i klassisk snitt med fransk åpning. 0,4mm støpt latex
449,00 kr
Klassisk og sexy G-string. 0,4mm støpt latex. Velg mellom flere lekre farger!
Viser 1 - 12 av rodukter