Kategorier

Skjørt/Shorts Det er 22 produkter.

per side
699,00 kr
Sexy sykkelshorts i 0,4mm tykk støpt latex. Denne shortsen har glidlås i skrittet.
749,00 kr
Frekt \"cheerleader\" skjørt i sort med rød kontrastkant neders. Flatterende snitt som sitter stramt litt nedover hoften og går ut fra nedre del av rumpen. Kort nok til at det kun dekker det mest nødvendige.
699,00 kr
Os eleganse i dette enkle men sexy blyantskjørtet. Latex er det perfektet materialet for dette snittet da det klemmer hver eneste kurve og gir en helt rå siluett. Dette plagget er et must i enhver fetishelskende kvinnes garderobe da det er såre enkelt å kombinere så frekkt eller så classy som man bare vil.
799,00 kr
Poser som en pin-up i denne lekre 50talls inspirerte strømpeholderen i deilig sort latex med kontrastdetaljer i babyrosa. På baksiden er det et lite parti med korsettsnøring nederst som gir et lite glimt av rumpen under plagget. Supersexy!4 stk strømpeholdere.    
899,00 kr
Snu hoder og sett begjær i brann med denne råe hofteholderen i sort latex med metallspenner og glidelås. Denne ser fantastisk ut med alle type strømper, vi anbefaler latexstrømper for en ekstra sexy fetishlook    
1 579,00 kr
Lekkert blyantskjørt med semigjennomsiktige sider. Virkelig sexy og enkelt å kombinere med andre ting for et perfekt outfit!
499,00 kr
Sexy og kort mini-mini skjørt i 0,4mm tykk latex. Tradisjonelt stramt snitt, rålekkert med lårhøye latexstrømper og en kort topp i latex!
1 049,00 kr
Langt, lekkert skjørt med splitt i siden og glidelås. Støpt latex i 0,4mm tykkelse.
1 399,00 kr
Blush Luxury sett inneholder 3 deler, blonde og mesh spilebh med retro søm og brede elastiske stropper, strømpeholderskjørt med strømpeholdere og matchende G-streng. Kommer i fargen Peach, og fåes i Small, Medium og Large. Husk å angi størrelse ved bestilling.
399,00 kr
Sommerens heteste sett, lekker bandeautopp med kort strutteskjørt til - i wet look. Svart, One Size.
399,00 kr
Finn din indre rocker med dette råtøffe settet i wet look, med tank topp med cutouts. Settet består av tank top og G-string. Svart. One Size.
599,00 kr
Oh la la!Dette er vårens lekreste og mest elegante strømper/tights. Wet look og blonder. G-streng med strømpeholdere er inkludert i settet. Fasjonabelt og sexy på en gang. Svart. One Size
Viser 1 - 12 av rodukter