Kategorier

Pisker og lignende Det er 9 produkter.

225,00 kr
Ca 66 cm lang. God lyd og bra spenst
Lagervare
549,00 kr
**TRE FARGER**Krev oppmerksomhet med denne lekre oksehalepisken i flettet skinnimitasjon.
Lagervare
199,00 kr
Vis din elskede hvem som er sjefen med Fetish Fantasys First Time Flogger. Ett slag med kattens nihalede lærtupper, og det er ikke noen tvil om hvem som er sjefen. Perfekt nybegynnerflogger
Lagervare
99,00 kr
Sexy Feather Tickler er en rampete og rimelig fjærkiler på nybegynnernivå. Den er liten, lekker og består av kalkunfjær. Lekent og spennende , kil din elskede til nye høyder.
Lagervare
399,00 kr
Deilig flogger med trehåndtak med lekker finish, og lange myke haler i skinn. Fåes i svart og rød.
Lagervare
899,00 kr
En fantastisk lekker håndlaget pisk fra Rouge, med tvinnet skinnhåndtak og lange, deilige semskede skinntupper. Den er hele 68,5 cm lang fra skaft til tupp. Fåes i svart, lilla og rød.
Lagervare
699,00 kr
Liten og handy flogger med trehåndtak og myke skinntupper. Fåes i svart, rød, lilla, rosa, blå og rød Husk å angi farge ved bestilling.
Lagervare
199,00 kr
Hidden Desires Bondage Rope er et høykvalitetstau, perfekt for utforskende BDSM-lek. Tauet er laget av høykvalitetsbomull, som er skånsomt for huden, og gir en trygg og komfortable intimkontakt. Tillat deg selv å oppdage din skjulte lidenskap med dette herlige fetisjproduktet. Rødt, 10 meter.
Lagervare
199,00 kr
Hidden Desires Bondage Rope er et høykvalitetstau, perfekt for utforskende BDSM-lek. Tauet er laget av høykvalitetsbomull, som er skånsomt for huden, og gir en trygg og komfortable intimkontakt. Tillat deg selv å oppdage din skjulte lidenskap med dette herlige fetisjproduktet. Svart,  10 meter.
Lagervare
Viser 1 - 9 av rodukter