Kategorier

Pisker og lignende Det er 19 produkter.

per side
699,00 kr
Denne Tom Cat'en er lang! Og ikke minst lekker. Den er flettet i skaftet nedover, som i tillegg er veldig bøyelig. Denne floggeren er ca 122cm lang hvorav skaftet er 77cm av de. Her skal man mestre presisjonskunsten, men når man først har den, så sitter den.
Lagervare
549,00 kr
**TRE FARGER**Krev oppmerksomhet med denne lekre oksehalepisken i flettet skinnimitasjon.
Lagervare
199,00 kr
Vis din elskede hvem som er sjefen med Fetish Fantasys First Time Flogger. Ett slag med kattens nihalede lærtupper, og det er ikke noen tvil om hvem som er sjefen. Perfekt nybegynnerflogger
Lagervare
99,00 kr
Sexy Feather Tickler er en rampete og rimelig fjærkiler på nybegynnernivå. Den er liten, lekker og består av kalkunfjær. Lekent og spennende , kil din elskede til nye høyder. 22 cm.
Lagervare
99,00 kr
Sexy Feather Tickler er en rampete og rimelig fjærkiler på nybegynnernivå. Den er liten, lekker og består av kalkunfjær. Lekent og spennende , kil din elskede til nye høyder.
Lagervare
1 499,00 kr
Rouge Whip, Paddle & Flogger Set 4 pc er perfekt for nybegynneren innen pisker. Dette delikate og sofistikerte settet fra Rogue setter standarden for den lekne. Her får du både pisk, flogger og paddle til å lære din elskede hvor grensen går. Høyeste kvalitet fra Rogue. Lær
2 079,00 kr
Et litt røffere sett med floggers og pisk. Mellomstor og stor flogger i skinn, og en deilig pisk med sviende snert. Perfekt for den litt viderekomne innen bdsm.
399,00 kr
Deilig flogger med trehåndtak med lekker finish, og lange myke haler i skinn. Fåes i svart og rød.
Lagervare
899,00 kr
En fantastisk lekker håndlaget pisk fra Rouge, med tvinnet skinnhåndtak og lange, deilige semskede skinntupper. Den er hele 68,5 cm lang fra skaft til tupp. Fåes i svart, lilla og rød.
Lagervare
Viser 1 - 12 av rodukter