Kategorier

Kvinne Det er 13 produkter.

Skinnende glede

Latex er et tettsittende, trangt, skinnende og utrolig sexy materiale som er elsket av mange.

Hvis det er et materiale som kan variere noe vanvittig i kvalitet så er det latex. Det kan være tynnt, tykt, limt eller sveiset. Vi hjelper deg å finne det som er bra.

per side
1 999,00 kr
Lang lekker frakk i latex fra Latexa. Frakken er i sydd latex har hette. Virkelig en godbit.
1 199,00 kr
En lekker bukse i støpt latex som fint kan brukes av både kvinner og menn. Denne er 0,4mm tykk.
3 499,00 kr
Lekker stuepikeuniform i 3 deler. Latexen er limt og 0,4mm tykk.
Lagervare
2 269,00 kr
Frekk militæruniform med detaljer i kontrastfarge. Husk å skrive i kommentarfeltet hvilken hovedfarge og hvilken kontrastfarge du ønsker. (eks: hovedfarge olivengrønn, kontrastfarge rød)  
2 799,00 kr
Klassisk lang kjole i deilig latex. Stoffet er litt rysjet mellom bysten noe som former og fremhever ekstra godt. 0,4mm limt latex
1 279,00 kr
Haltertopp i todelt farge og glidelås i fronten. Vanlig lengde, limt latex i 0,4mm tykkelse.Husk å skrive i kommentarfeltet på din ordre hvilke to farger du ønsker (eks: Farge øverst: metallic blå. Farge nederst: sort) om du bare vil ha en farge så spesifiser dette.
3 399,00 kr
En snerten Catsuit i 0,4mm latex. Catsuiten er figursydd, og passer dermed utmerket til den med litt hoft. Passer også utmerket med kontastfarget tilbehør som korsett, hansker eller sko.
2 799,00 kr
En lekker Catsuit i 0,4mm latex. Catsuiten har glidlås i skrittet og er støpt med limte forsterkninger. Catsuiten har 3/4 lange ben, og stopper dermed i underkant av kneet. Denne catsuiten er unisex, og passer til begge kjønn. Man kan også velge mellom flere lekre farger. Ps: harnesset på bildene følger ikke med. Blå= Metallic blå
3 449,00 kr
Denne catsuiten er bare til å dø for! semigjennomsiktig hele veien med unntakk av de forsterkede "sømmene" som er helt sorte.. overlater akkurat passe til fantasien. Toveis glidelås. Oser virkelig av sex og stil!
499,00 kr
Supersexy leggings i wet look med skjær i sidene. Svart One size
499,00 kr
Lekker og sexy leggings i wet look og blonder. Svart. One size
1 399,00 kr
Blush Luxury sett inneholder 3 deler, blonde og mesh spilebh med retro søm og brede elastiske stropper, strømpeholderskjørt med strømpeholdere og matchende G-streng. Kommer i fargen Peach, og fåes i Small, Medium og Large. Husk å angi størrelse ved bestilling.
Viser 1 - 12 av rodukter