Kategorier

Medical Det er 7 produkter.

399,00 kr
Dette er det kjente wurtenberghjulet, og ingen kopi. Med sylskarpe pigger spiser den seg gjennom det aller ytterste hudlaget og gir en ubehagelig/behagelig følelse.
Lagervare
299,00 kr
Et spennende gynekologisk instrument i rustfritt stål, klassisk speculum! Denne kommer i 3 størrelser hvor medium er passelig for "folk flest". Kan brukes til både vaginal og anal spredning. Produktet er laget av polert rustfritt stål og er meget justerbare.Strl:SmallInnføringslengde: 7,5cmBredde: ca 2,5cmMediumInnføringslengde: 9cm Bredde: ca 3cmLarge:...
499,00 kr
Shibari Silky Soft Double Rope Wrist Cuffs kan justeres og er laget i beste kvalitet innen myke tau. Den er behagelig å bruke, men har likevel styrken og integriteten for bondagelek. Lett å bruke og du trenger å bruke kompliserte knuter.
Lagervare
999,00 kr
Palmpower Massasjestav er en liten, men veldig kraftig vibrator. Massasjestaven har ledning, så du trenger ikke å tenke på batterier. Den styres enkelt med en knapp. Et lett trykk for å starte, trykk og hold for å øke vibrasjon til et nivå som tilfredsstiller deg. For deg som liker det kraftig, er denne et must have i nattbordskuffen!
Lagervare
449,00 kr
Anal passion plug er laget av bodysafe stainless steel. Vi anbefaler at et kvalitetsglidemiddel blir brukt, for en enkel innsetting. Pluggen har en penetreringsdybde på 70 mm. Diameter på hodet er 35 mm, og har en ring for rask og enkel fjerning.
249,00 kr
Sexy og deilige brystklyper i elektrobelagt krom. Like spennende for han som for henne. Gir et intenst klyp, og skuffer ikke. 2 stk i pakken.
Viser 1 - 7 av rodukter