Kategorier

Bondage Det er 6 produkter.

Vi kan Bondage

Pandoras Closet har lang og solid ekspertise på feltet \"Bondage\", og setter vår ære på spill for å kunne tilby deg som kunde det beste, fra de beste produsentene.

Hos oss skal du være sikker på at det du kjøper er holdbare og trygge produkter du kan ha glede i lang tid. Husk å lek sikkert!

549,00 kr
Denne lenken fra Sinvention er 122cm lang, og har et håndtak som er av solid lær. Utrolig lekker!
Kommer ikke inn på lager igjen. Sluttselges.
1 225,00 kr
Denne stilige designen kommer i lær. Den kommer i to størrelser hvor man anbefaler small/medium til mennesker med en høyde opp til 177cm og medium/large for høyere.
Sluttselges
899,00 kr
Denne spreader baren er justerbar fra 63cm til 95cm og kommer med to heavy bolter som sitter på hver side. Der kan du feste mansjetter eller hva du skulle ønske.
Lagervare
199,00 kr
Vis din elskede hvem som er sjefen med Fetish Fantasys First Time Flogger. Ett slag med kattens nihalede lærtupper, og det er ikke noen tvil om hvem som er sjefen. Perfekt nybegynnerflogger
Lagervare
449,00 kr
Dette er det kjente wurtenberghjulet, og ingen kopi. Med sylskarpe pigger spiser den seg gjennom det aller ytterste hudlaget og gir en ubehagelig/behagelig følelse. Rustfritt stål. Tre hjul.
Lagervare
799,00 kr
Rouge Leather Mask er laget av ekte mykt skinn, med snøringslås og åpninger til øyne og munn. Den justerbare kragen festes med en D-ring og en låsbar stropp.
Lagervare
Viser 1 - 6 av rodukter