Kategorier

Bondage Det er 10 produkter.

Vi kan Bondage

Pandoras Closet har lang og solid ekspertise på feltet \"Bondage\", og setter vår ære på spill for å kunne tilby deg som kunde det beste, fra de beste produsentene.

Hos oss skal du være sikker på at det du kjøper er holdbare og trygge produkter du kan ha glede i lang tid. Husk å lek sikkert!

549,00 kr
Denne lenken fra Sinvention er 122cm lang, og har et håndtak som er av solid lær. Utrolig lekker!
Kommer ikke inn på lager igjen. Sluttselges.
2 299,00 kr
Denne stilige designen kommer i lær. Den kommer i to størrelser hvor man anbefaler small/medium til mennesker med en høyde opp til 177cm og medium/large for høyere.
Lagervare
899,00 kr
Denne spreader baren er justerbar fra 63cm til 95cm og kommer med to heavy bolter som sitter på hver side. Der kan du feste mansjetter eller hva du skulle ønske.
Lagervare
349,00 kr
En perfekt Hog Tie for å holde slaven din på plass. Denne er litt mindre enn tilsvarende produkter på markedet, noe som gir veldig lite rom for bevegelse, med andre ord helt perfekt... Laget av ekte lær og 4 sterke klipskroker  
Lagervare
249,00 kr
Sexy og deilige brystklyper i elektrobelagt krom. Like spennende for han som for henne. Gir et intenst klyp, og skuffer ikke. 2 stk i pakken.
8 999,00 kr
Denne sexmaskinen er lett å elske, den kan penetrere både vertikalt og horisontalt, og har regulbar variasjon på 140 grader. Materialer: Varierende.
199,00 kr
Vis din elskede hvem som er sjefen med Fetish Fantasys First Time Flogger. Ett slag med kattens nihalede lærtupper, og det er ikke noen tvil om hvem som er sjefen. Perfekt nybegynnerflogger
Lagervare
449,00 kr
Dette er det kjente wurtenberghjulet, og ingen kopi. Med sylskarpe pigger spiser den seg gjennom det aller ytterste hudlaget og gir en ubehagelig/behagelig følelse. Rustfritt stål. Tre hjul.
Lagervare
2 999,00 kr
Ta kontroll med Rouges Restraining sett, inneholdende enkle mansjetter til håndledd og ankler, dobbelsidig karabinkrok med kjetting, halvmaske, lenke og rod gag med ringer. Endelig et fullverdig sett som holder din kjære fullstendig under kontroll. Materiale : stål, lær og gummi. 6 deler
799,00 kr
Rouge Leather Mask er laget av ekte mykt skinn, med snøringslås og åpninger til øyne og munn. Den justerbare kragen festes med en D-ring og en låsbar stropp.
Lagervare
Viser 1 - 10 av rodukter