Kategorier

Bondage Det er 7 produkter.

Vi kan Bondage

Pandoras Closet har lang og solid ekspertise på feltet \"Bondage\", og setter vår ære på spill for å kunne tilby deg som kunde det beste, fra de beste produsentene.

Hos oss skal du være sikker på at det du kjøper er holdbare og trygge produkter du kan ha glede i lang tid. Husk å lek sikkert!

549,00 kr
Denne lenken fra Sinvention er 122cm lang, og har et håndtak som er av solid lær. Utrolig lekker!
Kommer ikke inn på lager igjen. Sluttselges.
2 299,00 kr
Denne stilige designen kommer i lær. Den kommer i to størrelser hvor man anbefaler small/medium til mennesker med en høyde opp til 177cm og medium/large for høyere.
Lagervare
399,00 kr
Dette er det kjente wurtenberghjulet, og ingen kopi. Med sylskarpe pigger spiser den seg gjennom det aller ytterste hudlaget og gir en ubehagelig/behagelig følelse.
Lagervare
299,00 kr
Håndjern med dobbel lås i bra kvalitet. 2 nøkler følger med.
899,00 kr
Denne spreader baren er justerbar fra 63cm til 95cm og kommer med to heavy bolter som sitter på hver side. Der kan du feste mansjetter eller hva du skulle ønske.
Lagervare
349,00 kr
En perfekt Hog Tie for å holde slaven din på plass. Denne er litt mindre enn tilsvarende produkter på markedet, noe som gir veldig lite rom for bevegelse, med andre ord helt perfekt... Laget av ekte lær og 4 sterke klipskroker  
Lagervare
249,00 kr
Sexy og deilige brystklyper i elektrobelagt krom. Like spennende for han som for henne. Gir et intenst klyp, og skuffer ikke. 2 stk i pakken.
Viser 1 - 7 av rodukter