Kategorier

Kondomer Det er 10 produkter.

179,00 kr
Dette bestselgende kondomet gjør menn mer utholdende i senga. Innsiden av tuppen er preparert med et lokalbedøvende spesialglidemiddel. Stoffet gjør penishodet mindre følsomt og øker mulighetene for å utsette orgasmen og forlenge den seksuelle nytelsen for begge
199,00 kr
Her hos Pandoras har vi forståelse for at "one size" definitivt ikke passer alle, derfor tilbyr vi MySize kondomer som kommer i 7 forskjellige størrelser. Aldri har kondombruk vært mer komfortabelt!    
Lagervare
40,00 kr
Normal bredde på Trim modellen er 49mm i basen, og skal kun benyttes med vannbasert glidemiddel. Oppevares kjølig og mørkt, unna direkte sollys.    Pasante kondomer har vi erfart er stabile og allsidige. Her får du mye for pengene, og dette er så langt de mest kostnadssparende kondomene vi har i vårt sortiment. Velg mellom flere spennende modeller!
Lagervare
40,00 kr
Normal bredde på Tropic modellen er 52mm i basen, og skal kun benyttes med vannbasert glidemiddel. Oppevares kjølig og mørkt, unna direkte sollys.    I denne pakken får du 10stk assorterte kondomer med smak av ananas, kokos og mango.    
Lagervare
40,00 kr
Normal bredde på Blueberry modellen er 52mm i basen, og skal kun benyttes med vannbasert glidemiddel. Oppevares kjølig og mørkt, unna direkte sollys.    I denne pakken får du 10stk kontomer med Blåbærsmak.  
40,00 kr
Normal bredde på Dotted modellen er 54mm i basen, og skal kun benyttes med vannbasert glidemiddel. Oppevares kjølig og mørkt, unna direkte sollys.    I denne pakken får du 10stk kontomer med nupper for ekstra stimulering.  
40,00 kr
Normal bredde på Strawberry modellen er 53mm i basen, og skal kun benyttes med vannbasert glidemiddel. Oppevares kjølig og mørkt, unna direkte sollys.    I denne pakken får du 10stk kontomer med smak av jordbær.  
40,00 kr
Normal bredde på ribs & dots modellen er 54mm i basen, og skal kun benyttes med vannbasert glidemiddel. Oppevares kjølig og mørkt, unna direkte sollys.    I denne pakken får du 10stk kontomer med riller og nupper for total tilfredstillelse.    
40,00 kr
Normal bredde på extra safe modellen er 54mm i basen, og skal kun benyttes med vannbasert glidemiddel. Oppevares kjølig og mørkt, unna direkte sollys.    I denne pakken får du 10stk kontomer med ekstra glidemiddel.     
40,00 kr
Normal bredde på ribbed modellen er 52mm i basen, og skal kun benyttes med vannbasert glidemiddel. Oppevares kjølig og mørkt, unna direkte sollys.    I denne pakken får du 10stk kontomer med riller for ekstra nytelse.     
Viser 1 - 10 av rodukter