Kategorier

Shiny morro Det er 11 produkter.

299,00 kr
500ml flytende latex fra latexa. Pensel til enkel påføring følger med. Lag dine egne plagg ved å påføre rett på kroppen.
299,00 kr
500ml flytende latex fra latexa. Pensel til enkel påføring følger med. Lag dine egne plagg ved å påføre rett på kroppen.
449,00 kr
Anal passion plug er laget av bodysafe stainless steel. Vi anbefaler at et kvalitetsglidemiddel blir brukt, for en enkel innsetting. Pluggen har en penetreringsdybde på 70 mm. Diameter på hodet er 35 mm, og har en ring for rask og enkel fjerning.
249,00 kr
Sexy og deilige brystklyper i elektrobelagt krom. Like spennende for han som for henne. Gir et intenst klyp, og skuffer ikke. 2 stk i pakken.
2 399,00 kr
Gjør ditt soverom eller din stue om til din egen private dansescene med Fetish Fantasy's Dance Pole. Du er stjernen i ditt eget private show, og kun fantasien setter grenser for hvordan du kan danse med denne fantastiske stanga. Vår store favoritt! Width: 17,00 cm Height: 114,00 cm Depth: 10,00 cm Materials: Metal
Lagervare
649,00 kr
Ovo har gjort det igjen. T1 er en liten og behagelig lay on-stimulator, som ligger godt i hånden, slik at du kan legge den over klitoris. Den gir kraftig stimuli med hele 5 forskjellige vibrasjonshastigheter, er vanntett, laget i silikon, body safe materialer, meget stillegående og drives med 1 stk AAA. Ovos lekre design vinner stadig nye priser....
299,00 kr
Liker du det litt fuktig eller skikkelig VÅTT ? Da kan du virkelig få utløsning for alle dine våte fantasier med Wetgames lakklaken. Splash sex, wet sex og massasjer med olje, kremer og alle andre væsker gjør kvelden din uforglemmelig. Alt er lov! Champagne fungerer også aldeles utmerket ;) Størrelse 180*220 cm. Rødt
Lagervare
99,00 kr
Sexy Feather Tickler er en rampete og rimelig fjærkiler på nybegynnernivå. Den er liten, lekker og består av kalkunfjær. Lekent og spennende , kil din elskede til nye høyder. 22 cm.
Lagervare
349,00 kr
Dette er det kjente Wartenberghjulet, og ingen kopi. Med sylskarpe pigger spiser den seg gjennom det aller ytterste hudlaget og gir en ubehagelig/behagelig følelse. Rustfritt stål. Ett hjul
Lagervare
449,00 kr
Dette er det kjente wurtenberghjulet, og ingen kopi. Med sylskarpe pigger spiser den seg gjennom det aller ytterste hudlaget og gir en ubehagelig/behagelig følelse. Rustfritt stål. Tre hjul.
Lagervare
1 349,00 kr
Stort vaginalt speculum, medium vaginalt speculum og analt speculum. Rustfritt stål
Viser 1 - 11 av rodukter