Kategorier

Dildoer Det er 10 produkter.

349,00 kr
En naturtro dildo i PVC som kan brukes i begge ender. Materialet er mykt, men likevel fast. Diameteren på denne er ca 4cm og lengden er ca 30,5cm
Lagervare
999,00 kr
Deilig "kanin-dildo" i glatt, nikkelfritt metall. Denne har ingen form for vibrator, men gjør uansett en fantastisk jobb takket være den geniale utformingen.
Lagervare
899,00 kr
Clone A Willy Er et tipp topp avstøpnings-sett! Her kan du klone din egen penis,din partners Penis, og den vil vibrere. Ikke minst er det GØY å lage sin egen dildo!
Lagervare
599,00 kr
D av Doc Johnson Super D 8 tommer Vanilje Beige Dildo. Alle ønsker det! Dobbel tetthet 8 tommer Super D, med en myk, bøyelig eksteriør og hard indre kjerne, varmes opp for å skape den mest realistiske følelsen som er tenkelig. De skulpterte årene og det konturerte hodet legger til den realistiske effekten mens faste baller og en solid sugekoppbase gjør...
Lagervare
349,00 kr
Spill ut alle dine voksne fantasier med Crystal Jellies Ballsy Super Cock. Denne 8,3-tommers rosa dong er perfekt for ethvert seksuelt behov, enten det er anal eller vaginal, alene eller med en partner. Den glatte gelakselen er tydelig fremstilt med tykk tekstur og en saftig spiss - akkurat som en ekte penis. Heftige baller rett ved foten fullføre denne...
Lagervare
749,00 kr
the Realistic Cock 6 tommer av Doc Johnson er en kvalitets dildo med et realistisk utseende. Den 6 tommers (15 cm) designen har etn livlig håndlagd detaljering, en avtagbar sugebase for håndfri spill og er kompatibel med Vac-U-Lock. Den er laget av ftalatfri PVC og kommer i en iøynefallende emballasje.
Lagervare
789,00 kr
The Realistic Cock 8 tommer av Doc Johnson er en kvalitet dildo med et realistisk utseende. Den 8 tommers (20 cm) designen har en livlig håndlagd detaljering, en avtagbar sugebase for håndfri spill og er kompatibel med Vac-U-Lock. Den er laget av ftalatfri PVC og kommer i en iøynefallende emballasje.
Lagervare
259,00 kr
Prince Charming by TOYJOY Classics er en realistisk dildo designet for lekfull glede.Dette kjøttfarget design er laget av myk PVC.Den har en realistisk overflate med blodårer og er perfekt for fortryllende glede.
Lagervare
879,00 kr
Fleshlike kvalitet på dildoen som er hele 16 cm lang og 4 cm i diameter. Deilig real-feal og solid base på dildoen. Harnesset er særdeles enkelt å bruke. Like god for han som for henne :) Vi digger dette settet!
Lagervare
429,00 kr
Frekk nyhet på markedet. King Cock 6" Squirting er ultrarealistisk og vil tilfredsstille alle dine fantasier om sprut. Håndskulpturert med fantastiske detaljer og med spruteeffekt i blemmen i bunnen. Dette er en av de mest populære dildoene innen squirting, som gir en svært naturtro sprut. Phtalatefri og latex fri.
Lagervare
Viser 1 - 10 av rodukter