Kategorier

For menn Det er 45 produkter.

per side
129,00 kr
En strekkbar penisring med 5 metallkuler gjemt inne i silikonen. Ca 3cm i diameter.
Lagervare
349,00 kr
En enkel men lekkert utført naturtro vagina. Materialet er veldig likt ekte hud. Mål: Diameter - 6,5cm Lengde - 14cm Dette er utvendige mål. Husk at leken er veldig tøylig og myk.
Lagervare
399,00 kr
En enkel men lekkert utført naturtro vagina. Materialet er veldig likt ekte hud. Mål: Diameter - ca 6,5cm Lengde - ca 14cm Dette er utvendige mål. Husk at leken er veldig tøylig og myk.
Lagervare
1 199,00 kr
Den kjente Fleshlight finner du hos oss laget av real skin og med vibrator.
Lagervare
899,00 kr
Den ekte fleshlight designet som vagina. Denne er laget av "real skin" og føles derfor veldig lik ekte hud. OBS! Denne kommer ikke med vibrator. For m/vibrator se produkt Fleshlight vibro pink lady touch
Lagervare
199,00 kr
En klassisk prostata massasjer hvor basen samtidig stimulerer perineum (området mellom penis og anus) for en ekstra intens opplevelse. Denne er laget av plastikk og dermed trykk å bruke med alt av glidemiddel, i tillegg vil rengjøring være lett som en lek.Måler ca 13,5 cm
449,00 kr
JackStrap er en elastisk stropp i sort silikon beregnet på masturbering. Den ene enden av stroppen (rund) fest omkring testiklene og gjør selvstimulering enklere og mer intenst. Den retangulære enden går rundt hånden som griper penis og på den måten vil testiklene bli stimulert. Denne leken er perfekt som et supliment til onanering på egenhånd og med...
Lagervare
69,00 kr
Penisring i silikon med nupper som stimulerer ekstra når de treffer partneren. Materialet er stretchy, og passer de aller fleste. 
Lagervare
69,00 kr
Penisring i myk silikon med staver av forskjellige lengder som stimulerer ekstra når de treffer partner. Ringen er myk og stretchy og passer de aller fleste. 
Lagervare
139,00 kr
En spennende penisring i myk silikon som har en kraftig vibrasjon. Her kan du også feste denne rundt pungen, for å få en mer intens opplevelse. Batterier er inkludert. 
139,00 kr
Penisring i myk silikon med kraftig vibrasjon. Denne ringen er litt tykkere, og gir dermed litt ekstra hold. Batterier er inkludert.
Lagervare
149,00 kr
Penisring i myk silikon med kraftig vibrasjon. Denne ringen har 1 AG5 batteri på hver side (medfølger) og gir dermed en dobbel vibrering. Velg om du vil la en eller begge vibrere på samme tid. 
Viser 1 - 12 av rodukter