Kategorier

Leketøy Det er 3 produkter.

Sexy leker

Av og til blir ting morsommere med hjelpemidler, eller leketøy for å kalle det det. Men vi vil jo alle ha noe som fungerer og som er av god kvalitet!

Dette er noe vi i Pandoras Closet tar på alvor, og vi legger stor vekt på å kunne tilby deg gode produkter er verdt prisen.

1 099,00 kr
En maske i 0,4mm støpt latex. Masken er ganske enkel og har en tight fit. Den har små hull til munn og til nese, som gjør det lettere å puste. Denne utgaven har glidlås for enklere åpne og lukke.  Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå, Olivengrønn.
249,00 kr
Mr B Relax er en hudvennlig analspray som øyeblikkelig virker avslappende i rektum, og som gjør penetrering enkelt og problemfritt og gir smertefrie anale samleier. Den kjølene effekten er lett bedøvende, uten å fjerne nytelsen.  Spray
Lagervare
2 199,00 kr
Endelig er den her. Den nyeste modellen av We-Vibe har truffet markedet, og vi er selvsagt først ute med nyhetene. We-Vibe Sync Aqua er en spennende og kroppsnær vibrator, spesielt utviklet for par. Den er vanntett, oppladbar og laget i medisinsk silikon. Allsidig og kraftig, og designet spesielt for å levere simultan nytelse til G-punkt og klitoris -...
Lagervare
Viser 1 - 3 av rodukter