Kategorier

Leketøy Det er 8 produkter.

Sexy leker

Av og til blir ting morsommere med hjelpemidler, eller leketøy for å kalle det det. Men vi vil jo alle ha noe som fungerer og som er av god kvalitet!

Dette er noe vi i Pandoras Closet tar på alvor, og vi legger stor vekt på å kunne tilby deg gode produkter er verdt prisen.

1 099,00 kr
En maske i 0,4mm støpt latex. Masken er ganske enkel og har en tight fit. Den har små hull til munn og til nese, som gjør det lettere å puste. Denne utgaven har glidlås for enklere åpne og lukke.  Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå, Olivengrønn.
1 499,00 kr
With Mystim to new heights...
699,00 kr
Sex with a pornstar! Den Italienske hingsten Rocco Siffredi har nå kommet med sin helt egne kolleksjon som innholder bl.a avstøpning av han selv. 23cm lang og 4,8cm tykk (diameter) og meget realistisk farget! Nok til å tilfredstille selv den mest kravstore både med lengde og fylde.Materiale PVC
299,00 kr
Beskytt seng/lekeplass  fra alle glidemidler,oljer osv. med dette allsidige og slitesterke vinyl lakenet . Den er kompakt, Lett å ta med seg,flott for reiser .
Lagervare
199,00 kr
Toyjoys vannbaserte anal glidemiddel tar deg et skritt nærmere himmelen. Dette er glidemiddelet for de som ønsker å øke velbehaget i deres intime lek. Høy kvalitet og er laget av premium vannbaserte ingredienser for å sikre en lang og deilig glid og våt moro. Kan brukes til alt!
249,00 kr
Mr B Relax er en hudvennlig analspray som øyeblikkelig virker avslappende i rektum, og som gjør penetrering enkelt og problemfritt og gir smertefrie anale samleier. Den kjølene effekten er lett bedøvende, uten å fjerne nytelsen.  Spray
Lagervare
2 199,00 kr
Endelig er den her. Den nyeste modellen av We-Vibe har truffet markedet, og vi er selvsagt først ute med nyhetene. We-Vibe Sync Aqua er en spennende og kroppsnær vibrator, spesielt utviklet for par. Den er vanntett, oppladbar og laget i medisinsk silikon. Allsidig og kraftig, og designet spesielt for å levere simultan nytelse til G-punkt og klitoris -...
Lagervare
Viser 1 - 8 av rodukter