Kategorier

Heavy Bondage Det er 18 produkter.

per side
3 599,00 kr
Her snakker vi kraftige saker! I denne arm suspenderen fra Sinvention vil du ikke kunne røre deg. Denne er laget i kraftig lær, og forsterket med stropper hele veien. Det er også satt inn skikkelig kraftige D-ringer slik at du skal kunne hekte de sammen.
Kommer ikke inn på lager igjen. Sluttselges.
2 249,00 kr
Votter i mykt lær som er padded med foam. Et belegg med tykt lær utenpå gjør at man ikke får bevegd hendene inni hansken. Lårbare mansjetter rundt håndleddet utenpå der igjen.
Utsolgt
2 299,00 kr
Denne stilige designen kommer i lær. Den kommer i to størrelser hvor man anbefaler small/medium til mennesker med en høyde opp til 177cm og medium/large for høyere.
Lagervare
899,00 kr
Denne spreader baren er justerbar fra 63cm til 95cm og kommer med to heavy bolter som sitter på hver side. Der kan du feste mansjetter eller hva du skulle ønske.
Lagervare
499,00 kr
Shibari Silky Soft Double Rope Wrist Cuffs kan justeres og er laget i beste kvalitet innen myke tau. Den er behagelig å bruke, men har likevel styrken og integriteten for bondagelek. Lett å bruke og du trenger å bruke kompliserte knuter.
Lagervare
249,00 kr
Shibary Silky Soft Bondage Rope er laget av beste kvalitet tilgjengelig for silketau. Tauet er mykt å bruke, men innehar både styrke og integritet som man ønsker for bondage lek. Svart. 5 Meter.
Lagervare
99,00 kr
Selvklebende PVC tape som bare klister på seg selv, og ikke på hud. Deilig å bruke og kan brukes igjen og igjen. 2,5 cm bred 15 meter lang.
Lagervare
99,00 kr
Sexy Feather Tickler er en rampete og rimelig fjærkiler på nybegynnernivå. Den er liten, lekker og består av kalkunfjær. Lekent og spennende , kil din elskede til nye høyder. 22 cm.
Lagervare
299,00 kr
Fetish Fantasys håndjern med quick release. Nøkler medfølger
Lagervare
699,00 kr
Enkle lær ankelmansjetter. Sexy lær mansjetter med D-ring og justerbare beltespenner.
Lagervare
699,00 kr
Sexy lærmansjetter til ankler med D-ring og justerbare beltespenner.
699,00 kr
Sexy lærmansjetter til håndledd med D-ring og justerbare beltespenner.
Lagervare
Viser 1 - 12 av rodukter