Kategorier

Heavy Bondage Det er 10 produkter.

3 599,00 kr
Her snakker vi kraftige saker! I denne arm suspenderen fra Sinvention vil du ikke kunne røre deg. Denne er laget i kraftig lær, og forsterket med stropper hele veien. Det er også satt inn skikkelig kraftige D-ringer slik at du skal kunne hekte de sammen.
Kommer ikke inn på lager igjen. Sluttselges.
1 225,00 kr
Denne stilige designen kommer i lær. Den kommer i to størrelser hvor man anbefaler small/medium til mennesker med en høyde opp til 177cm og medium/large for høyere.
Sluttselges
899,00 kr
Denne spreader baren er justerbar fra 63cm til 95cm og kommer med to heavy bolter som sitter på hver side. Der kan du feste mansjetter eller hva du skulle ønske.
Lagervare
499,00 kr
Shibari Silky Soft Double Rope Wrist Cuffs kan justeres og er laget i beste kvalitet innen myke tau. Den er behagelig å bruke, men har likevel styrken og integriteten for bondagelek. Lett å bruke og du trenger å bruke kompliserte knuter.
Lagervare
149,00 kr
Selvklebende PVC tape som bare klister på seg selv, og ikke på hud. Deilig å bruke og kan brukes igjen og igjen. 2,5 cm bred 15 meter lang.
Lagervare
299,00 kr
Fetish Fantasys håndjern med quick release. Nøkler medfølger
Lagervare
699,00 kr
Enkle lær ankelmansjetter. Sexy lær mansjetter med D-ring og justerbare beltespenner.
Lagervare
699,00 kr
Sexy lærmansjetter til håndledd med D-ring og justerbare beltespenner.
Lagervare
1 199,00 kr
Fly Trap Mask er laget av ekte, mykt skinn med snøring bak. Denne masken kalles Fly Trap fordi den er designet slik at den har to lag, og du kan åpne masken foran og folde klaffene til side. Da vil masken under komme til syne. Denne dekker hele ansiktet og har hull til øyne og munn. Den kan justeres med knapper i nakken. Vår favoritt!
Lagervare
799,00 kr
Rouge Leather Mask er laget av ekte mykt skinn, med snøringslås og åpninger til øyne og munn. Den justerbare kragen festes med en D-ring og en låsbar stropp.
Lagervare
Viser 1 - 10 av rodukter