Kategorier

Gags og Blindfold Det er 16 produkter.

per side
749,00 kr
En ny kreasjon fra Sinvention. Ballen er formet som en liten penis og er i 100% silikon. Kommer i tre lekre farger, sort, rød eller lilla som de andre gagene dems. Her dekkes også munnen med lær for å forhindre lyd i å komme ut. Låsbart.
Produkt tilgjengelig med andre valg
649,00 kr
En åpen munn er en god ide er det ikke? Denne solide O-gagen byr på mange spennende muligheter. Selve ringen er av solid metal surret inn i luksuriøst  mykt lær. Mulighet for å låse reimen.
Lagervare
699,00 kr
Oppblåsbar butterfly gag som passer til system maske 3180
Lagervare
699,00 kr
Klassisk pæreformet, oppblåsbar gag til bruk med systemmaske 3180
Lagervare
799,00 kr
Oppblåsbar butterflygag i latex. Med denne kommer ingen lyd ut når den blåses opp. Man bør være forsiktig ved bruken av dette produktet da det stopper helt tilgang for luft til munnen. Passer også til systemmasker, og den har knapper for å passe til systemmaske.
199,00 kr
**TRE FARGER**   Praktisk blindfold som er godt skåret til over neseryggen for ekstra god passform.
319,00 kr
Offisiellt blindfold fra Fifty Shades Of Grey. Forførerisk sateng som blokker ut synet. Kjenn huden bli mer følsom, hørselen bedre og alle sensasjoner forsterkes i forventning og spenning fra å ikke kunne se.
189,00 kr
Deilige og tykke øyebind fra den offisielle Fifty Shades of Grey kolleksjonen. Disse er fantastisk myke mot huden og blokkerer godt ute lys for å høyne dine sanser. Dobbel strikk holder masken på plass mens du hører, føler, smaker og lukter deg frem til nye høyder.
99,00 kr
Et blindfold i sort leatherette. 
Lagervare
149,00 kr
Blindfold for en ekte lakkelsker. 
Lagervare
Viser 1 - 12 av rodukter