Kategorier

Mansjetter Det er 8 produkter.

825,00 kr
Disse vottene i tykk latex hindrer at man får hemmet sin bevegelse i armene. Vottene er ikke låsbare, men størrelsen og fleksibiliteten gjør likevel at de sitter stramt og man ikke klarer å komme seg ut. One size i sort farge
Sluttselges
499,00 kr
Shibari Silky Soft Double Rope Wrist Cuffs kan justeres og er laget i beste kvalitet innen myke tau. Den er behagelig å bruke, men har likevel styrken og integriteten for bondagelek. Lett å bruke og du trenger å bruke kompliserte knuter.
Lagervare
149,00 kr
Selvklebende PVC tape som bare klister på seg selv, og ikke på hud. Deilig å bruke og kan brukes igjen og igjen. 2,5 cm bred 15 meter lang.
Lagervare
299,00 kr
Fetish Fantasys håndjern med quick release. Nøkler medfølger
Lagervare
699,00 kr
Enkle lær ankelmansjetter. Sexy lær mansjetter med D-ring og justerbare beltespenner.
Lagervare
699,00 kr
Sexy lærmansjetter til håndledd med D-ring og justerbare beltespenner.
Lagervare
199,00 kr
Hidden Desires Bondage Rope er et høykvalitetstau, perfekt for utforskende BDSM-lek. Tauet er laget av høykvalitetsbomull, som er skånsomt for huden, og gir en trygg og komfortable intimkontakt. Tillat deg selv å oppdage din skjulte lidenskap med dette herlige fetisjproduktet. Rødt, 10 meter.
Lagervare
199,00 kr
Hidden Desires Bondage Rope er et høykvalitetstau, perfekt for utforskende BDSM-lek. Tauet er laget av høykvalitetsbomull, som er skånsomt for huden, og gir en trygg og komfortable intimkontakt. Tillat deg selv å oppdage din skjulte lidenskap med dette herlige fetisjproduktet. Svart,  10 meter.
Lagervare
Viser 1 - 8 av rodukter