Kategorier

Masker Det er 53 produkter.

per side
899,00 kr
Lekker maske i tykk latex. Masken er anatomisk, som betyr at du ikke får innklemte ører og nese. Det er faktisk laget plass for disse :) kommer i One Size og er 0,40mm tykkMasken har rundt åpninger til øyne og munn.
1 399,00 kr
Tøff system maske i litt tykkere latex (0,6mm) med glidelås og anatomisk formet
599,00 kr
Trakt med penisformet munnstykke for system maske 3080
599,00 kr
Penisgag for system maske, hendig sak med penisformet gag til munnen og et lengre dildostykke på utsiden av masken.
Lagervare
699,00 kr
Oppblåsbar butterfly gag som passer til system maske 3180
Lagervare
699,00 kr
Klassisk pæreformet, oppblåsbar gag til bruk med systemmaske 3180
Lagervare
699,00 kr
En enkel latexmaske i 0,4mm latex. Er anatomisk formet, og har en tight fit.    Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet.  Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå, Olivengrønn. 
899,00 kr
En enkel latexmaske i 0,4mm latex. Er anatomisk formet, og har en tight fit. Denne modellen har glidlås for enkelt åpne og lukke.   Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet.  Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå,...
899,00 kr
En enkel maske i 0,4mm støpt latex. Masken har åpning til munn, og har ellers en tight fit.      Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet.  Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå, Olivengrønn.  
999,00 kr
En enkel maske i 0,4mm støpt latex. Masken har åpning til munn, og har ellers en tight fit. Masken har glidlås for enklere åpne og lukke.   
999,00 kr
En enkel maske i 0,4mm støpt latex. Masken har åpning til munn, nese og øyne, og har ellers en tight fit. Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet.  Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå, Olivengrønn.  
1 099,00 kr
En enkel maske i 0,4mm støpt latex. Masken har åpning til munn, nese og øyne, og har ellers en tight fit. Denne modellen har glidlås for enklere åpne og lukke.  Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet.  Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa,...
Viser 1 - 12 av rodukter