Kategorier

Masker Det er 8 produkter.

699,00 kr
Oppblåsbar butterfly gag som passer til system maske 3180
Lagervare
1 099,00 kr
En maske i 0,4mm støpt latex. Masken er ganske enkel og har en tight fit. Den har små hull til munn og til nese, som gjør det lettere å puste. Denne utgaven har glidlås for enklere åpne og lukke.  Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå, Olivengrønn.
699,00 kr
Hangman's Maske uten åpninger i støpt latex. 0,4mm tykk one size. Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet. Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå, Olivengrønn.
Lagervare
1 099,00 kr
Maske i støpt latex 0,4mm tykk. Denne masken har innvendig penisgag som er oppblåsbar, og har hull til nese.  Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet. Fargene du kan velge i tillegg til sort er: Rød, Transparent, Lilla, Hvit, Rosa, Smokey Grey, Metallic Blå, Olivengrønn.
Lagervare
1 399,00 kr
Maske i støpt latex 0,4mm tykk. Denne masken har innvendig penisgag som er oppblåsbar, og har hull til nese. Denne utgaven kommer med glidlås som gjør det enklere å ta den av og på. Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet.  
Lagervare
1 099,00 kr
Anatomisk latexmaske for menn i støpt latex. Masken er 0,4mm tykk og har åpning til øyne og munn. Denne utgaven kommer med glidlås for lettere ta av og på, og er i One Size. På lager i metallic blå   Dette produktet kan fåes i flere farger. Dersom du ønsker en annen farge, kan dette skrives i kommentarfeltet.  
Lagervare
1 199,00 kr
Fly Trap Mask er laget av ekte, mykt skinn med snøring bak. Denne masken kalles Fly Trap fordi den er designet slik at den har to lag, og du kan åpne masken foran og folde klaffene til side. Da vil masken under komme til syne. Denne dekker hele ansiktet og har hull til øyne og munn. Den kan justeres med knapper i nakken. Vår favoritt!
Lagervare
799,00 kr
Rouge Leather Mask er laget av ekte mykt skinn, med snøringslås og åpninger til øyne og munn. Den justerbare kragen festes med en D-ring og en låsbar stropp.
Lagervare
Viser 1 - 8 av rodukter